مراسم متمرکز دعای ندبه در علی آباد کتول با حضور آیت ا… نورمفیدی برگزار شد

تاریخ : نویسنده : کارشناس 1 بازدیدها : 2166 نظرات : 0 موضوع : اخبار شهرداری / پایگاه بسیج

مراسم معنوی و روح بخش دعای ندبه امروز ساعت 6:30در بيستمين روز از ماه شهريور  با حضور آیت الله نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، امام جمعه ،نماينده مجلس،شهردار،اعضاي شوراي اسلامي شهر  و مسئولین فرهنگی ، اجتماعی علي آباد كتول و با نوای گرم حاج مهدي منصوري برگزار شد. .

نماینده ولی فقیه در استان گلستان در مراسم متمرکز دعای ندبه در شهرستان علی آباد کتول گفت: علم و صنعت باید به صورت فرهنگ در جامعه پدیدار شود.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، پیش از ظهر جمعه در جمع مردم علی آبادکتول گفت: علم و صنعت باید به صورت فرهنگ در جامعه پدیدار شود و با این روش جامعه سالمی را خواهیم داشت.

نماینده ولی فقیه در گلستان بیان کرد: علم در جامعه بصورت یک اخلاق اسلامی معرفی شود تا جامعه به بلوغ کافی برسد،.

آیت الله نورمفیدی نماز و دعا را لازمه یک جامعه دانست و گفت: نماز و دعا و فرائض معنوی باید در رکن اصلی زندگی انسان ها قرار گیرد تا از آسیب های پیشرو مصون گردند.

وی افزود: دعای سحر نشانه گل شجره طیبه در انسان است و باید این شجره را پر بار کنیم، باید بدانیم نماز غیر خاضعانه درخت ایمان را خشک می کند.

وی تواضع، بردباری، نمازشب و ترس از عذاب جهنم را از خصوصیات اصحاب امام زمان(عج) دانست و گفت: کسانی که خود را سرباز امام زمان (عج) می نامند باید این خصوصیات را داشته باشند.

امام جمعه گرگان، بیان کرد: یکی از فلسفه های روز جمعه این است که مسلمانان و مومنین گرد هم آیند و در صف های نمازجمعه شرکت کنند و با معارف دینی و مسائل فرهنگی آشنا شوند.

وی تصریح کرد: دعای ندبه دعایی است که مضمون و خلاصه اش توجه به حضرت ولی عصر(عج) است.

نماینده مردم گلستان در خبرگان رهبری تصریح کرد: انسان ها در این دنیا بنده هستند، برخی بنده مال، برخی بنده مقام و برخی ها هم بنده شهوت و بعثت انبیاء به خاطر این بود که انسان ها را از بندگی ها باز دارند و به بندگی خدا دعوت کنند و راه درست را بر همگان آشکار سازند.

آیت الله نورمفیدی در ادامه افزود: بندگی ها هر کدام نشانه و علامتی دارند نشانه بندگی خدا، فروتنی است.

امام جمعه گرگان تاکید کرد: پیامبران الگوی بندگی خداوند هستند و به عنوان برتربن بندگان معرفی شده اند.

 

نظر دهید :

نام شما :*
ایمیل شما :
نظر شما :
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
سوال :
مرکز استان گلستان ؟
پاسخ :*