جلسه شورای ترافیک شهرستان برگزار شد
ابوذر اسفندیاری پور شهردار علی آباد کتول در جلسه شورای ترافیک شهرستان که با حضور فرماندار و سایر اعضا در دفتر شهردار تشکیل شد ، ایشان گزارشی از اقدامات شهرداری در سال جاری و برنامه های سال آینده در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهری را ارائه دادند .
.
در مورد چهار راه جنگلده ، در حال حاضر مشاور طرح در حال مطالعه و بررسی در خصوص شرایط دو طرفه نمودن چهار راه جنگلده می باشد و منتظر اعلام نظر مشاور هستیم.
.
حسب برنامه ریزی انجام شده در سال آینده شهرداری اقدام به عقد قرارداد با شرکت مشاور جهت انجام مطالعات جامع ترافیکی شهر خواهد نمود .
.
همچنین شهرداری در یکماه اخیراقدام به عقد تفاهمنامه با مشارکت بخش خصوصی در زمینی با مساحت ۱۰۰۰ مترمربع به عنوان پارکینگ بعد از خیابان مجلسی بجهت ساماندهی ترافیک در خیابان جنگلده نمود که به زودی به بهره برداری می رسد.