اولین نشست خبری سال 1394 با حضور خبرنگاران استانی و شهرستانی برگزار گردید
این جلسه که عصر روز سه شنبه مورخ 94/05/27 در دفتر شورای اسلامی شهر برگزار گردید . مهندس پاکدامن رئیس شورای اسلامی شهر ضمن عرض تبریک سالروز ورود آزادگان عزیزبه میهن اسلامی و روز خبرنگار هدف از برگزاری این جلسه را تقدیر و تشکر از قشر زحمت کش عرصه خبر عنوان داشت .
پاکدامن افزود : اکثر مصوبات شورای اسلامی شهر با هفت رای مثبت به تصویب می رسد . بودجه شهرداری در سالی که ما مسئولیت را برعهده گرفتیم 7/2 میلیارد تومان بود با گذشت 2 سال این رقم به 13 میلیارد تومان رسانده ایم .
در سالهای گذشته فروش اموال و املاک بخشی از درآمد های شهرداری بود که ما در سال 93 و 94 این موضوع را منتفی کرده ایم .
صداقت رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر گفت : بنده فضا های مجازی را کنترل و رصد می کنم ، جامعه انتظار کار فرهنگی بیشتری از ما دارد .
ما دبیرخانه کمیسیون های فرهنگی شوراهای استان را به این شهر آورده ایم . یک جلسه برگزار کردیم و جلسات متعددی با مدیران کل استانداری و استان داشته ایم و کمیسیون های فرهنگی را فعال نموده ایم .
سید مجتبی شریعتی شهردار علی آباد کتول گفت : ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه عنوان داشت سرانه کل بودجه در زمان تحویل شهرداری به بنده 140 هزار تومان کل و عمرانی 85 هزار تومان و در امسال بودجه کل 261 هزار تومان .
ممیزی املاک شروع شده است که ان شاالله تا پایان سال انجام خواهد شد .
در ادامه نهضت آسفالت درصدد خرید 900 تن قیر هستیم که یک کار بسیار مهم از عمران و آبادانی شهر محسوب می گردد .
جاده سلامت یکی از بی نظیر ترین فعالیت های شهرداری است که صدور مجوزات آن یکسال بطول انجامید فاز اول آن 7/5 میلیارد ریال و فاز دوم آن در قسمت جنوبی 2 میلیارد ریال .
در بحث مشاغل مزاحم مقدمات ایجاد 2 شهرک جهت استقرار شغل ها که محل آسایش شهروندان است در حال انجام است .
در خاتمه خبرنگاران سوالات خود را از رئیس شورا و شهردار مطرح و پاسخ لازم را دریافت نمودند .