جلسه بررسی مسائل و مشکلات امامزاده هارون ابن موسی ابن جعفر (ع) الازمن
به گزارش شوروزی مسئول روابط عمومی علی آباد کتول : جلسه مذکور صبح روز سه شنبه مورخ 94/08/19 با حضور معاون فرماندار ، رئیس اداره اوقاف ، هیات امنای امامزاده مذکور ، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و تعدادی از مسئولین واحد های شهرداری برگزار گردید .
در ابتداری جلسه صداقت رئییس شورای اسلامی شهر ضمن خیر مقدم به حضار گفت امامزاده های شهرستان از محل هایی است که بیشترین تردد را در آن دارند و امامزاده علاوه بر اینکه یک مکان مذهبی است می تواند یک مکان گردشگری هم باشد که این امر نیاز به به یک عزم ملی و جدی دارد .
صداقت افزود : من چند پیشنهاد دارم ، 1- در کنار هیات امناء اعضای افتخاری از ادارات و نهادها حضور داشته باشند تحت عنوان اتاق فکر و استفاده از ظرفیت های ادارات دیگر .
2- با کاشت درخت و ایجاد فضای سبز ، فضای امامزاده را زیباسازی کنیم .
3- ما باید امامزاده را برای شهرمان تبدیل به یک نماد کنیم تا مسافرین عبوری بتوانند از این زیارتگاه استفاده کنند .
در ادامه حاج آقا قرایی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه علی آباد کتول گفت : اعضای هیات امنای امامزاده از نظر ترکیب کامل نبود با عنایت ببه موارد قانونی که در اوقاف وجود دارد در خصوص ترمیم ترکیب هیات امناء اقدام کردیم ، بنده با تشکیل اتاق فکر و پیشنهاد رئیس شورا موافقم و موافقت مدیر کل اوقاف را هم اخذ می کنم .
یکی از انواع گردشگریها ، گردشگری مذهبی است . وجوهات حاصل از غباروبی امامزاده ماهیانه 3 الی 4 میلیون تومان است که فقط %40 آن باید صرف هزینه عمرانی شود .
هزینه ساخت گنبد و ساختمان از عهده وجوهات غباروبی خارج است باید از خیرین دعوت بعمل آید .
آقای علی آبادی عضو هیات امناء گفت : برای توسعه فضا ما قصد خرید زمین های اطراف امامزاده را داریم که هزینه زیادی را می طلبد و برای ساخت گنبد امامزاده نیاز به 50 تن آهن داریم .
دکتر زنگانه معاون فرماندار شهرستان علی آباد کتول : ما باید در پیشبرد امورات اینگونه مسائل به صورت مدیریت خوشه ای عمل کنیم و این جلسات استمرار داشته باشد باید یک ستاد بازسازی عملیاتی برای تکمیل امامزاده تشکیل دهیم . در شهرستان 22/000 دانش آموز داریم ، هیات های ورزشی داریم و ... می توانیم از تمامی ظرفیت ها استفاده کنیم . بایید در اتاقهای فکر موضوعات تحلیل و در خارج از جلسه حرفمان یکی باشد و حمایت کنیم . ستاد گزارش کار به مردم بدهد باید اعتماد مردم را جلب کنیم .
با این اراده ای که در شورای اسلامی شهر من دیدم این موضوع شدنی است ، به فرمایش آقا مدیرییت جهادی لازم است .


