نشست فرماندار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر علی آباد کتول
به گزارش روابط عمومی شهرداری علی آباد کتول ، فرماندارشهرستان علی آباد کتول امروز طی نشستی باشهردار و اعضای شورای اسلامی شهر علی آباد کتول موضوعاتی را در جهت جذب گردشگر وسرمایه گذار در شهرستان را مطرح کردند.
احمد تجری مفرد فرماندارشهرستان علی آباد کتول با بیان این مطلب که دولت کریمه تدبیر و امید اهتمام خود را برای سرمایه گذاری گذاشته گفت :می بایست دست سرمایه گذار را به مهر بفشاریم و فرمانداری هم تمامی حمایت های لازم را از بخش خصوصی بعمل می آورد و تلاش می کند شرایط مناسب سرمایه گذاری را فراهم شود.
فرماندار جذب سرمایه گذار و توسعه کارآفرینی را از مواردی برشمرد که شورا و شهردای خواهند توانست، با انجام آن خدمت ماندگارتری انجام دهند.
وی تاکید کرد فرمانداری و متولیان امر از ایجاد فضاهای مناسب تفریحی و گردشگری جهت استفاده شهروندان محترم استقبال می کند.
شهردار علی آباد کتول گفت :شهرداری و مجموعه مدیریت شهری استقبال می نماید که پروژه های مهم شهری توسط کسانی به ثمر برسد که مورد وثوق نظام بوده و برای نظام خدمات ارزنده ای را ارایه نموده اند.
وی همچنین از زحمات فرماندار در بحث همکاری باشهرداری تقدیر و تشکر نمود.